Telfort internet + TV + bellen vergelijken

Telfort is een volle dochter van KPN. De voordeel provider levert dan ook al haar producten via een betrouwbare netwerk tegen een aantrekkelijke prijs. Het motto van de alles in 1 aanbieder is: ‘dat goede telecom gewoon voor iedereen betaalbaar, betrouwbaar en eenvoudig moet zijn’. Je krijgt via deze provider een premium verbinding zonder onnodige poespas. Het bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring in de Telecom en dat merk je aan alles, telecom producten zijn voordelig, eenvoudig en begrijpelijk. Je kunt bij Telfort terecht voor mobiele en vaste telefonie, internet en televisie. Het is één van de voordeligste alles in 1 aanbieders in Nederland. Klanten die zowel internet, tv, vast en mobiel afnemen bij de provider krijgen zelfs nog meer korting. Dit noemt men quad play. Het bereik van de goedkope provider is in veel gebieden uitstekend dankzij het betrouwbare netwerk van moeder KPN.
Staat jouw internetabonnement er niet tussen? Pas dan je zoekopdracht aan!
Caiway alles-in-1Fiber alles-in-1KPN alles-in-1NLE alles-in-1Online alles-in-1T-Mobile alles-in-1Tele2 alles-in-1Telfort alles-in-1XS4All alles-in-1Ziggo alles-in-1

Informatie over Telfort internet

Telfort in vogelvlucht

De provider is opgericht in 1996. Telfort leverden op dat moment alleen nog voordelige vaste telefonie. In 1998 kwam daar mobiele telefonie bij en in 2007 werd het bedrijf ook aanbieder van internet. De voordelige provider biedt sinds 2011 interactieve televisie en is zodoende een volwaardige alles in 1 aanbieder geworden. Wist je dat Telfort een van de ondernemingen was die de vaste telefoon markt open wist te breken. Het was ook de eerste provider met een sim only abonnementen in 2006. Tegenwoordig zijn de sim only abonnementen eerder regelmaat dan uitzondering. Op dit moment is Telfort volledig eigendom van KPN.

Alle informatie over Telfort Alles in één

De alles in 1 pakketten van Telfort zijn zeer interessant om mee te nemen in je keuze voor een nieuwe alles in één aanbieder. Telfort is een goedkope provider en levert haar diensten over een zeer degelijk en betrouwbaar netwerk. Klanten zijn al jaren zeer positief over deze telecomaanbieder en de provider krijgt positieve reviews. Je krijgt slechts één rekening en dat is een groot voordeel van de pakketten. Na het afsluiten van een alles in één pakket ontvang je namelijk nog maar 1 factuur voor TV, internet, vaste telefonie en soms zelf voor mobiele telefonie. In dat laatste geval krijg je nog meer voordeel. De standaardpakketten zijn al zeer aantrekkelijk en loopt er een glasvezel kabel naar je woning, dan is deze voordelige aanbieder ook een aantrekkelijke partij. De internetsnelheid via Telfort glasvezel is maximaal 200 MB/s. Je kunt dus super snel downloaden en uploaden.

Wil je weten hoe snel internet bij jou kan zijn? Bekijk de snelheid op jouw postcode eenvoudig op de website van de provider. Je eigen pakket samenstellen is super simpel, want je vinkt alleen de opties aan die je wilt hebben. Telfort biedt verschillende alles in 1 pakketten. Je kunt kiezen voor het Alles in 1 Instap pakket, Alles in 1 Standaard pakket of Alles in 1 Extra. De pakketten kun je zo indelen zoals jij dat wilt. Je kunt kiezen voor wel of geen vaste lijn, verschillende internetsnelheden en een allerlei extra’s voor televisie.

Alles in één Internet

De basis internetsnelheid is vooral geschikt voor mensen die niet intensief gebruik maken van internet. De bundel is optimaal voor alleenstaanden of kleine gezinnen. Het internet van Telfort wordt aangeboden via het vertrouwde netwerk van KPN. De internetsnelheid verschilt van 20 Mb/s download en 2 Mb/s upload snelheid bij het meest voordelige pakket, 50 Mb/s en 5 Mb/s voor het standaard pakket tot wel 200 Mb/s download EN upload snelheid via glasvezel. De glasvezel verbinding via Telfort geeft je een zeer stabiele internetverbinding met een zeer hoge snelheid. Via de site van de Alles in 1 aanbieder kun je ontdekken of glasvezel op jouw adres ook mogelijk is.

Telfort Alles in één Televisie

Een alles in 1 pakket is niet compleet zonder Interactieve TV met een flink aantal TV zenders. Telfort biedt 70 TV zenders en 45 van die zenders zijn in HD kwaliteit. Het pauzeren of later bekijken van programma’s is nu geen probleem. Interactieve TV gaat voor een deel ten kosten van je internetsnelheid. Wij adviseren dan ook minstens 15 Mb/s aan downloadsnelheid. Telfort biedt een zeer uitgebreid TV pakket met veel extra’s. Je kunt verschillende pakketten afsluiten van Film1, verschillende Fox Sports TV pakketten, Ziggo Sport Totaal, Duits zenderpakket, Hindi TV zenderpakket tot speciale Kids TV pakketten. Voor ieder wat wils.

Alles in 1 bellen

Je kunt ook je vaste telefoonlijn meenemen in de Alles in één abonnementen van Telfort. De provider maakt het zeer eenvoudig om voor Vast Bellen te kiezen. Je krijgt gratis een eigen telefoonnummer en nummerbehoud. De abonnees die vaak bellen, kunnen kiezen voor verschillende onbeperkte bundels. Er is een Bellen Onbeperkt Vast bundel waarmee je voor een klein maandelijks bedrag gratis naar alle vaste nummers belt in Nederland. Bel je veel naar mobiele nummers, dan is de Bellen Onbeperkt Mobiel bundel interessant. Mensen die veel naar het buitenland bellen kunnen een flink voordeel behalen uit Bellen Onbeperkt Buitenland.

Telfort is een voordelige Alles in 1 aanbieder die gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN. Sluit hier een voordelig alles in één abonnement volledig naar jouw smaak af.