Over Allesin1abonnement.nl

Alles wat je wil weten over ons, ons team, en onze werkwijze.

Wie wij zijn?

Wij zijn Ruud Kok en René Dekker. Aangenaam! Dagelijks werken wij hard aan de actualiteit van onze websites zodat jij als trouwe bezoeker van onze prijsvergelijkers de juiste en laagste prijzen voor internet, tv en bellen abonnementen kan vergelijken. Inmiddels hebben we meer dan 15 jaar ervaring in de telecombranche. De afgelopen jaren hebben we ons veelal beziggehouden met telefoonabonnementen en sinds 2017 is daar nu ook tv, internet en vast bellen bij gekomen.

Want ook voor televisie en internet geldt dat er vandaag de dag teveel keuze is waardoor je als consument door de bomen het bos niet meer ziet. Welk pakket moet je nu kiezen? Ga je voor alles in 1? Of heb je genoeg aan internet en tv? En welk abonnement past daar het beste bij? Wij helpen je bij deze moeilijke vragen en bieden een overzicht van alle alles in 1 aanbiedingen.

Allesin1abonnement.nl is onafhankelijk en objectief

De prijzen in ons overzicht zijn gebaseerd op acties en laagste prijzen. Wij verdienen niet meer door providers omhoog te plaatsen en hebben hier ook geen belang bij. Het plaatsen van de prijzen gebeurd geheel automatisch en vindt plaats op basis van prijs, inhoud en extra's.

Ruud Kok & René Dekker
Ons kantoor aan de Pascalstraat in Ede
Eerlijk vergelijken op meer dan alleen de prijs

Natuurlijk ben je op onze website gekomen omdat je wilt besparen. Maar bij een alles-in-1 pakket is de prijs niet het enige dat telt. Goede service zoals een gratis installatie en een klantenservice die 24/7 gratis bereikbaar is kan je meespelen in je overweging. Ook zijn er bij providers vaak leuke extra's die een overstap aantrekkelijk kan maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis Spotify account of korting op je Netflix abonnement. Bij de vergelijking van de juiste alles in 1 aanbieder gaat het in zijn totaliteit om meer dan alleen de prijs. Wij vergelijken alle aanbieders op prijs/kwaliteit, handige extra's en inhoud. Wel zo eerlijk.

Altijd actuele prijzen Wij vergelijken iedere dag alle prijzen van de meest betrouwbare aanbieders.
100% onafhankelijk Iedere vergelijking van je alles-in-1 abonnement is 100% onafhankelijk.
Bespaar tot €250,- Verander nu van provider en profiteer van lagere maandlasten en vele extra's.
Vergelijk alle providers Alle providers van Nederland worden dagelijks onder de loep genomen.
Caiway alles-in-1Fiber alles-in-1KPN alles-in-1NLE alles-in-1Online alles-in-1T-Mobile alles-in-1Tele2 alles-in-1Telfort alles-in-1XS4All alles-in-1Ziggo alles-in-1